Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

10. évada is lesz az AMERICAN HORROR STORY-nak

A sorozat 8. évadával párhuzamosan a 9.-et is berendelték, akkor azt gondoltuk, hogy ezzel vége is a szériának. Az FX nem így gondolta.

0

John Landgraf, az FX elnöke a Deadline-nak adott interjújában szórta el, hogy biztosan érkezik az American Horror Story 10. évada is, szóval már most lehet elméleteket gyártani miről is szóljon majd.

A Deadline újságírója egyébként rákérdezett, hogy várhatóan a 10. lesz-e az utolsó évada a sorozatnak, de Landgraf egy “nem tudommal” felelt, úgyhogy úgy néz ki, hiába igazolt Ryan Murphy a Netflixhez, továbbra is jó kapcsolatot ápol az FX vezetőségével.

A 8. évad egyébként szeptember 12-én rajtol majd el, s – amellett, hogy ebben Jessica Lange is visszatér – az is kiderült, hogy az American Crime Storyból “átmentett” Cody Fern Michael Langdont alakítja majd a sorozatban. Michael Langdon a sorozat első, Murder House (Gyilkos ház) alcímet viselő évadában született meg, ő Tate Langdon (Evan Peters) és Vivien Harmon (Connie Britton) gyermeke, aki jó eséllyel maga az Antikrisztus, aminek biztosan köze van ahhoz, hogy a soron következő évad az Apocalypse címet viseli.

Share This