16 meglepő tény a Trónok harca szereplőiről

0 502

Végre itt a Trónok Harca új évada, sárkányokkal, összeesküvésekkel, rengeteg vérrel és… egyebekkel. Egyre nehezebb bizonyos szálakkal lépést tartani, de addig is itt van néhány titok, hogy közelebb kerülhessünk a szereplőkhöz:

1. Richard Madden (Robb Stark) nem tudta, hogy a karaktere meg fog halni. Teljesen véletlenül szaladt bele az interneten.

2. Te tudod, hogy mikor van Gwendoline Christie (Brienne) születésnapja? Hát ő sem! Az édesanyjával nem követik a jeles dátumot.

3. Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) az egyetlen színésznő a sorozatban, akinek benne van a szerződésében, hogy nem kell több meztelen jelenet forgatnia.

4. Sibel Kekilli (Shae) egy elismert színésznő Németországban. Mielőtt ide eljutott, pornóban is szerepelt.

5. Lena Headey (Cersei Lannister) és Jerome Flynn (Bronn) nem állnak szóba egymással a forgatásokon. Bár részletekről nem tudni, de úgy hírlik, hogy a két színész randizott régebben, és… nem sültek el jól a dolgok.

6. Alfie Allen (Theon Greyjoy) a popsztár Lily Allen testvére! Még dal is született róla, nem túl meglepő módon ‘Alfie’ címmel.

7. Richard Madden mostanában a Doctor Who-ból ismert Jenna Louise Coleman-nel randizgat.

8. Kristian Nairn (Hodor) sikeres DJ, aki az egész világot bejárja “Rave of Thrones” című koncertsorozatával.

9. Sophie Turner (Sansa Stark) örökbe fogadta azt a kutyát, amelyik az ő rémfarkasát „alakította” a sorozatban.

10. Lena Headey majdnem belebukott válásába. Lassan az egész világon ismerik és elismerik, de ez nem jelenti azt, hogy nem küzdött magánéleti problémákkal, például anyagiakkal…

11. Hafthór Júlíus Björnsson (The Mountain) jelenleg a világ harmadik legerősebb embere.

12. Megvan még a jelenet amikor Ned Stark-ot lefejezik? Számunkra megrázó volt, Sean Bean viszont nem reagálta túl a dolgot: focizni kezdett műfejével!

13. Jon Snow tényleg nem tud semmit: 11 éves koráig Kit Harington nem tudta, hogy az igazi neve Christopher.

14. Emilia Clarke és Lena Headey mindketten belebújhattak már Sarah Connor bőrébe. Clarke a Terminátor: Genisys-ben, míg Headey a Terminátor – Sarah Connor krónikái című sorozatban játszhatta a híres karaktert.

15. Richard Brake (az Éjkirály) szerepelt a Batman: Kezdődik!-ben is: ő az, aki lelövi a Wayne szülőket.

16. Jack Gleeson (Joffrey Baratheon) is játszott ugyanabban a Batman filmben.