Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

1969 – Nem akármilyen szereposztással készülhet Tarantino kilencedik filmje

DiCaprio után újabb sztárok érkezhetnek

0

A napokban jelentették be, hogy Leonardo DiCaprio aláírt Quentin Tarantino 1969 című, a Charles Manson gyilkosságokkal foglalkozó filmjére, de úgy tűnik Tarantino igazi sztárparádét szeretne utolsó előtti projektjéhez, ugyanis nem akármilyen nevek merültek fel a projekttel kapcsolatban.

Az biztosnak tűnik, hogy DiCaprio A Wall Street farkasa béli partnere, Margot Robbie alakíthatja majd Sharon Tatet, Manson egyik leghíresebb áldozatát, hiszen Tarantino már hónapokkal ezelőtt kijelentette ebbéli óhaját, nemrég pedig a színésznő is azt nyilatkozta, hogy tárt karokkal fogadja a szerepet. Most pedig újabb neveket hoztak szóba a filmmel kapcsolatban, méghozzá Brad Pitt és Tom Cruise nevét, sőt a pletykák szerint a rendező Al Pacinot is megkereste egy szereppel.

Azt egyelőre még mindig nem tudjuk, hogy pontosan miről fog szólni a film, egyelőre annyit árultak el, hogy 1969-ben, Hollywoodban játszódik, és a Manson-család valamilyen formában kapcsolódni fog a történethez. A bemutatódátum viszont már ismeretes: 2019. augusztus 9-én, a gyilkosságok 50. évfordulójára időzítve érkezik a produkció az amerikai mozikba.

Share This