Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

2 év múlva érkezik a spin-off, a HALÁLOS IRAMBAN 9. kárára

0

Csak 2020-ban érkezik meg a Halálos iramban 9, ugyanis a stúdió az anyasorozat helyett inkább a spin-offot mutatja be 2 év múlva, melyben Dwayne Johsnon és Jason Statham, azaz Luke Hobbs és Deckard Shaw lesznek a főszereplők.

A Halálos iramban 9. 2019 április 19. helyett 2020 április 20-án érkezik, még a készülő, egyelőre cím nélküli Halálos iramban spin-off 2019. július 26-án kerül majd a mozikba.

Hír még a két Halálos iramban filmmel kapcsolatban, hogy mindkét filmre kinézték már a rendezőt. A franchise 9. részét, a Tokiói hajszát, majd a negyedik, ötödik és hatodik Halálos iramban-filmet is megrendező Justin Linre bíznák, még a spin-offot a jelenleg a Predatoron dolgozó Shane Black rendezheti meg.

A Halálos iramban színészei közül egyébként nem mindenki van elragadtatva attól, hogy a 9. rész csak 2020-ban jön, Tyreese Gibson például Dwayne Johnsont okolja nyilvános posztjában mindezért, felróva neki, hogy a spin-offal szétszakítják a családot. (Ez a botrány egyébként nem jön jól, az amúgy is forró hangulatú légkörben, ahol Vin Diesel és Dwayne Johnson ki nem állhatják egymást, vagy ahol Michelle Rodriguez szerint teljesen háttérbe vannak szorítva a női karakterek…)

Gibson kijelentette, hogy ha rászólnak fentről, akkor sem törli a posztot, amelyben azt írja, hogy a #FastFamily-ből #TeamDwayne lett és amiben még a nagyon csúnyán félresikerült Baywatch miatt is beszól kollégájának.

Egy másik bejegyzés alatt aztán még ennél is bővebbre fogta a mondandóját, szerinte Dwayne Johnson önzősége miatt történt repedés a Halálos iramban családjában és hozzáteszi ő is megkapta volna a saját filmjét, de fontosabb volt számára, hogy a többiekkel együtt és ne külön utakon járjon.

Diversity, love, multi ethnic worldwide multi generational, United Nations, One Race, Fast Family…… Until Dewayne showed up I guess this whole time he had a problem cause he wasn't the ONLY ONE on the movie poster……….. I guess dreams do come true congratulations to @hhgarcia41 and @therock you guys are just amazing you really broke up the #FastFamily I tried to warn you guys… You thought I was hating…… I was simply fighting to keep the family together what makes us great is when you see us all TOGETHER we don't fly solo….. #MyLastPost today….. I got 3 years of venting on this clown – They offered but YOU didn't have to agree with a solo #HobbsMovie #OriginalFastFamily we salute you and stand on your shoulders #VinDiesel #PaulWalker #RobCohen #RomanTej were offered a spin off we TURNED IT DOWN!!!

A post shared by TYRESE (@tyrese) on

 

 

Share This