Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

2017 legjobban várt filmjei: A fantasyk és a kalandfilmek

0

Folytatódik 2017-előzetes listasorozatom. Lassan megérkezünk a jövőbe tekintő cikkszéria végéhez, ugyanis ezen kívül még kettő hasonszőrű poszt fog napvilágot látni, hogy aztán rögvest bele is vethessük magunkat a vadonatúj, sok izgalommal kecsegtető filmévbe. Eleddig megnéztük a következőket: filmdrámák, vígjátékok, sci-fik, horror/thriller filmek és szuperhősös alkotások.

Most pedig lássuk, melyek a legjobban várt fanasyk és kalandfilmek 2017-ből!

The Great Wall – A Nagy Fal

Magyar premier: január 5.

Zhang Yimou kínai dominanciával készült produkciójának húzóneve nem más, mint Matt Damon, aki ezúttal a Kínára rontó szörnyetegekkel szemben veszi fel a harcot. Igen, mert ebben az alternatív történelemmel operáló világban a Kínai Nagy Fal nem a hunok, hanem ragadozó rémségek visszatartására épült. A minőségi látványvilág garantált, a jó forgatókönyv kérdéses.

Kong: Skull Island – Kong: Koponya-sziget

Magyar premier: március 9.

Jövőre újra benéz kedvenc óriásgorillánk, aki hozza magával az otthonául szolgáló titokzatos sziget változatos és vérszomjas élővilágát is. A Marvel filmuniverzumából összeverbuvált színészgárda nem semmi tapasztalásokkal lesz gazdagabb a hátborzongató, monumentális természettúra során.

Beauty and the Beast – A szépség és a szörnyeteg

Magyar premier: március 23.

A korábban is tekintélyes névnek számító Disney a filmvilág óriási oligopóliumává vált az újévezredben. Egyik fő projektjük klasszikus meséik élőszereplős átiratainak szép sorban történő bemutatását tűzte ki célul. Jövőre egyik legszebb történetük, A szépség és a szörnyeteg érkezik, méghozzá Emma Watson főszereplésével.

King Arthur: Legend of the Sword – Arthur király: A kard legendája

Amerikai premier: május 12.

Ez a produkció a filmvilág két szereplője számára is meghatározó lehet. Egyfelől elhozhatja Guy Ritchie reneszánszát, amennyiben sikerül Az U.N.C.L.E. embere nagyszerű minőségére építeni, másfelől pedig eldöntheti, hogy Charlie Hunnam-nek, így a Sons of Anarchy befejeződése után sikerül-e megvetnie lábát a mozi viszontagságos vidékén. Az előzetes nagyon stílusos, úgyhogy lehet reménykedni.

The Dark Tower – A setét torony

Amerikai premier: július 28.

Régóta ígérgetik Stephen King kultikus regénysorozatának nagy vászonra költözését, és úgy tűnik, jövőre végre valóra is váltják a tervezetet. A főszerepekben Idris Elba és Matthew McConaughey. Jöhetne már egy előzetes!

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja

Magyar premier: május 25.

Jack Sparrow jövőre… jaj, bocsánat, akarom mondani Jack Sparrow kapitány jövőre visszatér, hogy újabb kalanddal bővítse a megunhatatlan kalózos franchise legendáját. A főgonosz szerepében nem kisebb név, mint Javier Bardem lesz látható.

American Made

Amerikai premier: szeptember 29.

Doug Liman A holnap határa után újfent Tom Cruise közreműködésével forgat filmet. A remélhetőleg pörgős és látványos produkció egy CIA-s drogbalhéba keveredő pilótáról fog szólni.

Paddington 2

Brit premier: november 10.

2014 egyik kiemelkedő meglepetése volt a Paddington, amit még karácsonyra is ajánlottam. Jövőre megérkezik a nagyszerű családi vígjáték folytatása, amelynek színésznévsorát megvizsgálva a visszatérő Sally Hawkins mellett Brendan Gleesonnek és Hugh Grant-nek is örülhetünk.

Jumanji

Amerikai premier: december 22.

Az ünnepi szezon egyik reménysége lehet ez a, valljuk be, egyelőre kétséges minőségűnek ígérkező kalandfilm, amelyben Robin Williams tragikomikus karakterét Dwayne Johnson muszklijai váltják fel. Reménykedjünk a könnyed, de intelligens szórakozásban!

Amennyiben vannak olyan címek, amelyeket nagyon vársz, de én mégis megfeledkeztem róluk, kommentben kiegészítheted a listát!

Forrás Movie Tank
Share This