27 fotó a The Walking Dead 7. évados premierjének kulisszái mögül

A fotók nem tartalmaznak spoilert, így az is bátran megnézheti, aki még nem látta az évadnyitót és persze azoknak is ajánljuk, akiknek nem sikerült még kiheverniük a hajnali sokkot.

Daryl és Negan között nagy az összhang a kulisszák mögött
1 1 627

27 remekbe szabott fotó érkezett a The Walking Dead 7. évadának nyitóepizódjához, amelyek segítségével – a jelenetfotók mellett – a kulisszák mögé is betekintést nyerhetünk.

A fotók nem tartalmaznak spoilert, így az is bátran megnézheti, aki még nem látta az évadnyitót és persze azoknak is ajánljuk, akiknek nem sikerült még kiheverniük a hajnali sokkot.

A The Walking Dead 7. évadának 1. részét egyébként nálunk is megnézhetitek.

The Walking Dead 7. évad 1. rész – online sorozatnézés a Filmsoron

A The Walking Dead 7. évadának 1. részét itt nézheted meg az interneten online. Kritikánk itt olvasható: Fél éves hiátus után végre megérkezett a The Walking Dead 7. évada, amely a készítők agyonszajkózott ígérete szerint egy egészen új világképet tár majd elénk.

Sőt az évadnyitó kritikáját is elolvashatjátok.

The Walking Dead 7. évad 1. rész kritika – spoilermentes

Fél éves hiátus után végre megérkezett a The Walking Dead 7. évada, amely a készítők agyonszajkózott ígérete szerint egy egészen új világképet tár majd elénk. Ennek az új világnak az első hírnöke Negan, akit az előző évad utolsó jelenetsorában ismerhettünk meg és akinek belépője nagyjából tévétörténelmet írt.

De ha csak az érdekel ki lett Negan áldozata, azért ide kell kattintani.

Hivatalos: Őt ölte meg Negan a The Walking Dead 7. évadának 1. részében

Vagy ha úgy tetszik még a 6. évad utolsó részében, de fél évet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk a választ. És ezzel több minden bizonyossá vált. (SPOILER, szóval aki nem látta hajnalban a The Walking Dead 7. évadának 1. részét, az jobb, ha nem olvas tovább, csúnyán elrontjuk a napját.)