Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Elektronikusabbra váltott a 30 SECONDS THE MARS – Itt a Dangerous Night

0

Az amerikai pop-rock banda még 1998-ban alakult, sikerük pedig azóta is töretlen. A háromtagú együttes negyedik stúdióalbuma után egy jó időre visszavonulót fújt, de nemsokára érkezik az ötödik lemez.

A hamarosan megjelenő „America” című korongról most itt egy újabb dal, ami január 25-én este bukkant fel a legnagyobb videómegosztó portálon.

Az augusztusban megjelent Walk On Water után, a második dal, a Dangerous Night is az elektronikus zene felé hajlik, ennek ellenére azonban Jaredéknek most sem sikerült melléfogniuk. Egy újabb remekművet, igazi slágergyanús dallamot sikerült alkotniuk, de ezt már lassan megszokhattuk a triótól.

A dal premierjének különleges adaléka, hogy az új szerzemény Stephen Colbert műsorában debütált, a felvételt pedig a világegyetem egyik legfejlettebb robotikus kamerájával készítették.

A legutóbb 2013-ban stúdióalbummal (Love, Lust, Faith and Dreams) jelentkező együttes idén egyébként Magyarországra is ellátogat, minden bizonnyal ott is eljátsszák majd az új dalt és kis szerencsével akkorra már az America névre keresztelt album is megjelenik.

Share This