Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

‘462-es járat’ címen érkezik az új The Walking Dead spin-off

1

Az AMC ma hivatalosan is bejelentette, hogy Fear The Walking Dead: Flight 462 címen érkezik majd a legújabb a The Walking Dead univerzumában játszódó sorozat, amelynek teljes, 16 részt felölelő cselekménye egy repülőgépen játszódik majd.

A websorozat október 4-én, a Fear The Walking Dead első évadának fináléjakor kezd, majd minden héten az október 11-én rajtoló The Walking Dead 6. évadának epizódjaival együtt érkezik majd.

És hogy mi a fenét lehet elmesélni 16 részben egy repülőgépen, máris megkaptuk a választ, hiszen kiderült, hogy egy epizód csupán egy perces lesz majd, vagyis feszült, pörgős jelenetekkel számolhatunk.

Ahogy az várható volt a történet egy utasszállító repülőgépen játszódik majd a járvány kitörésének kezdetén (akárcsak a Fear The Walking Dead), a repülőgép egyik utasa pedig fertőzött, szóval gyorsan elszabadul majd a pokol. Érdekesség, hogy az egyik utas (talán az egyetlen túlélő) a Fear The Walking Dead 2. évadában is feltűnik majd, mint állandó szereplő.

Az sem mellékes, hogy a Fear The Walking Dead 3. részében Nick az égre pillantva lát egy repülőgépet, ami zuhanófélben van, talán éppen ez a 462-es járat.

A sorozat ötlete Dave Erickson és David Wiener fejébő pattant ki, a sztorit L. Signorino írta és Mike Zunic rendezte, az operatőre pedig Michael McDonough.

Share This