4N4LN - Sebestyén Balázs új műsora márciusban rajtol

4N4LN – Sebestyén Balázs új műsora márciusban rajtol

A Vundersőn és Zuperszexivel nagyot bukó Sebestyén Balázs kezét továbbra sem akarja elengedni az RTL Klub, így egy olyan műfajt bíznak rá, amiben már sikerült megállnia a helyét. Sebestyén ugyanis ismét vetélkedőt vezet majd a csatornának, a részben celebekkel is tarkított 4N4LN – A családi játszma című vetélkedőt, amely az amerikai Family Feud mintájára készült el.

A műsor március 3-án rajtol az RTL-en.

A Négyen négy ellen nem komoly kvíz, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott vetélkedő, melyben két híresség és családtagjaik küzdenek majd egymás ellen.Ebben a műsorban a játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az átlagemberek hogyan gondolkodnak a világról.

A műsor készítői 100 embernek tették fel ugyanazokat a kérdéseket. A kérdésekre, 1 ember, csak 1 választ adhatott. A játékosok feladata az, hogy rájöjjenek, mik voltak a kérdésekre adott leggyakoribb válaszok.

A négyfős csapatok családtagokból, rokonokból, közeli barátokból állnak. A csapat élén a csapatkapitány, egy híres ember áll. De a játékban nemcsak, ő hanem csapattársai is aktívan részt vesznek, közösen határozzák meg a lehetséges válaszokat, erősítve a műsor talkshow jellegét.

Egy fontos szabály, hogy a végjátékba bejutó család, függetlenül a pénznyereménytől, jogot szerez arra, hogy a következő napi adásban is szerepeljen.

Ezt is olvasd el!

  • sebestyén balázs rtl klub late night showA Family Feud lesz Sebestyén Balázs új vetélkedője Kolosi Péter még egy Karácsony előtt adott egy jó hosszú interjút az Origónak, amelyből itt már kiszedtük a ValóVilág6-tal kapcsolatos lényeget, de sok más mellett Sebestyén Balázsról is […]
  • 4n4lnHétfőn startol a Négyen négy ellen Március 3-án, hétfőn este indul az RTL Klub Négyen négy ellen – A családi játszma című vetélkedője.
  • Másodjára sem Vundersőn a ZuperszexiMásodjára sem Vundersőn a Zuperszexi Puzsér őszintének ható, de forintra megvett kirohanása. Pelenkázás. Egy hazai legenda analfabétizmusa. Kész átverés-show. A (bulvár)újságírók kiosztása. Nagyjából ennyi fért bele a […]

Szólj hozzá!

Hozzászólás