4N4LN – Sebestyén Balázs új műsora márciusban rajtol

A Vundersőn és Zuperszexivel nagyot bukó Sebestyén Balázs kezét továbbra sem akarja elengedni az RTL Klub, így egy olyan műfajt bíznak rá, amiben már sikerült megállnia a helyét. Sebestyén ugyanis ismét vetélkedőt vezet majd a csatornának, a részben celebekkel is tarkított 4N4LN – A családi játszma című vetélkedőt, amely az amerikai Family Feud mintájára készült el.

A műsor március 3-án rajtol az RTL-en.

A Négyen négy ellen nem komoly kvíz, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott vetélkedő, melyben két híresség és családtagjaik küzdenek majd egymás ellen.Ebben a műsorban a játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az átlagemberek hogyan gondolkodnak a világról.

A műsor készítői 100 embernek tették fel ugyanazokat a kérdéseket. A kérdésekre, 1 ember, csak 1 választ adhatott. A játékosok feladata az, hogy rájöjjenek, mik voltak a kérdésekre adott leggyakoribb válaszok.

A négyfős csapatok családtagokból, rokonokból, közeli barátokból állnak. A csapat élén a csapatkapitány, egy híres ember áll. De a játékban nemcsak, ő hanem csapattársai is aktívan részt vesznek, közösen határozzák meg a lehetséges válaszokat, erősítve a műsor talkshow jellegét.

Egy fontos szabály, hogy a végjátékba bejutó család, függetlenül a pénznyereménytől, jogot szerez arra, hogy a következő napi adásban is szerepeljen.

  • A Family Feud lesz Sebestyén Balázs új vetélkedőjedecember 27 A Family Feud lesz Sebestyén Balázs új vetélkedője Kolosi Péter még egy Karácsony előtt adott egy jó hosszú interjút az Origónak, amelyből itt már kiszedtük a ValóVilág6-tal kapcsolatos lényeget, de sok más mellett Sebestyén Balázsról is […]
  • Hétfőn startol a Négyen négy ellenmárcius 2 Hétfőn startol a Négyen négy ellen Március 3-án, hétfőn este indul az RTL Klub Négyen négy ellen – A családi játszma című vetélkedője.
  • Másodjára sem Vundersőn a Zuperszexioktóber 21 Másodjára sem Vundersőn a Zuperszexi Puzsér őszintének ható, de forintra megvett kirohanása. Pelenkázás. Egy hazai legenda analfabétizmusa. Kész átverés-show. A (bulvár)újságírók kiosztása. Nagyjából ennyi fért bele a […]
  • Nézhetetlen műsor lett a Vundersőn és Zuperszexibőlnovember 18 Nézhetetlen műsor lett a Vundersőn és Zuperszexiből Ha egy szórakoztatónak szánt műsorban VV " Baukó" Éva a sztárvendég, az mindent elmond a műsor színvonaláról. Márpedig a Vundersőn és Zuperszexi legutóbbi adásában az történt, hogy […]

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>