Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

6 UNDERGROUND – Ryan Reynolds a meghittséget szereti a legjobban Michael Bayben

A Deadpool forgatókönyvírói, Michael Bay és Ryan Reynolds. Mindez a Netflixen.

0

“Mi a legjobb abban, hogy Michael Bay-jel forgathatok? Sokaknak biztos az akció jut eszébe, de nekem a nyugalom. Azok a csendes pillanatok…” – árulja el Ryan Reynolds egy viszonylag idillinek tűnő videóban, hogy milyen érzés a robbanások nagymesterével dolgozni.

Aztán történik valami…

Michael Bay és Ryan Reynolds a Netflixre készülő közös filmje a streamingszolgáltató eddigi legdrágább filmes beruházása, a hírek szerint 125 millió dollárból készült, amiből már egy kisebb-nagyobb szuperhősfilmet is ki lehetne hozni, hogy mást ne mondjunk a Deadpool 58 millióból, még a második rész 110 millióból készült.

És ha már épp a Deadpoolt hoztuk fel példának, akkor jegyezzük meg, hogy nem csak Ryan Reynolds szerepel a filmben, de a film forgatókönyvét Rhett Reese és Paul Wernick, akik a Zombieland és az Élet mellett a két Deadpool-film szkriptjét is összedobták.

A javarészt Olaszországban forgatott film 6 olyan milliárdosról szól majd, akik megrendezik a saját halálukat, csakhogy egy titkos alakulatot létrehozva eredhessenek a gonosztevők nyomába. Egészen képtelen hangzik ahhoz, hogy ne legyen szórakoztató.

A jövőre érkező film további szerepeiben Mélanie Laurent, Dave Franco, Adria Arjona, Ben Hardy, Corey Hawkins és Manuel Garcia-Rulfo lesz látható.

Amint befejeződött a film forgatása, Bay egyébként egy másik filmet is rendez a Netflixnek, ami az általa évek óta tervezett Robocalypse lesz, amelyet Daniel H. Wilson azonos című sci-fi regénye alapján készít el, amelyben a technológia az emberiség ellen fordul. Ennek forgatókönyvén Drew Goddard (Daredevil sorozat, Lost, Z Világháború, Mentőexpedíció, Ház az erdő mélyén) már gőzerővel dolgozik.

Ryan Reynolds hamarosan Detective Pikachuként lesz hallható, illetve érkezik majd a Sokkal több, mint testőr folytatása (The Hitman’s Wife’s Bodyguard) is; de egyébként is további 3 filmje van előkészületben a Reese-Wernick párossal, akikkel a tervek szerint a Deadpool 3-at, az X-Force filmet és a Hasbro gyilkoskeresős játékán alapuló Clue-t is összehozzák.

Share This