Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

8 évados lesz a ‘Trónok harca’, de utána jöhet még egy sorozat

2

Michael Lombardo az HBO elnöke szerint a Trónok harca sorozat biztosan véget ér 8 évad után, mert a sorozat két alkotója David Benioff és DB Weiss korábban már kőbe véste, hogy a sorozat hét, maximum nyolc évados lesz.

Minderre az után került sor, hogy Benioff és Weiss Santa Fe-be utazott, ahol egy héten keresztül beszélgettek a regényciklust író George R.R. Martinnal, s a beszélgetés során állítólag az összes karakter lehetséges sorsát végigvették, a tévésorozat alkotóiban pedig ezután összeállt, hogy milyen irányvonalak mentén és hogyan kell befejezniük a szériát.

Lombardo egyébként azt is elmondta, hogy ha az HBO-t kérdezik, akkor ők simán el tudnának képzelni még további szezonokat, mert egyrészt imádják a szériát, másrészt meg ez jelenleg a legnagyobb (és legnézettebb) brandjük.

Lombardo egyébként márciusban is azt mondta, hogy szeretnék, ha 10 évados lenne a Trónok harca, de ha a készítők nem akarják elhúzni a sorozatot egy alternatív lehetőség is a pakliban van.

“Westeros világa hihetetlenül gazdag, így könnyen lehet, hogy egy előzménysorozatban be lehetne mutatni a családok egy egészen más nemzedékét is, vagyis hogy milyen volt az élet korábban” – ez pedig azt jelenti, hogy a korábban már szóba került előzménysorozattal nagyon is számolnak a csatornánál.

Share This