9 perces előzetes érkezett A nagy fal mozifilmhez

0 497

Ki máshoz fordulna az ember bánatában, ha nem a legjobb kamaszkori barátjához. Egyre gyakrabban látni Matt Damont és Ben Afflecket együtt Los Angelesben. Az üzleti verzió szerint több közös produkciót készítenek elő (mint a már bemutatkozott Incorporated sorozatuk),– ezekről korábban ők maguk meséltek –, a romantikus bulvárváltozat viszont úgy hangzik, hogy Damon azért jár össze barátjával, hogy vigasztalja.

Affleck, amióta elvált Jennifer Garnertől, nem tudta magánéletileg összeszedni magát, bár a szakmai sikereire nem lehet panasza. Damon viszont hosszú ideje boldogan él három gyermekével és argentin feleségével – akit egy bárban ismert meg pincérnőkén–, tehát biztosan ismeri a boldog házasság titkát.Nem mintha a szakmai sikerei elmaradnának Ben Affleck mögött.

Legközelebb például A Nagy Fal című kínai-amerikai szuperprodukcióban láthatjuk. Damon középkori zsoldost alakít, aki azért megy Kínába, hogy két társával ellopja a puskapor titkát. Ehelyett egy háborúba keverednek, amelyben hat kínai hadsereg probálja megvédeni országát a Nagy Falon a sárkánygyíkok támadása ellen.
Mivel közeleg a film bemutatója, csaknem 9 perces új előzetes jelent meg a neten, amely számos újdonsággal szolgál.

Itt nézhető meg, egyelőre csak kínaiul, de a látvány önmagáért beszél: