A 10 legjobb űrfilm

3. Csillagok között (2014) Christopher Nolan grandiózus mesterművében hőseink a mennyekig szállnak, hogy megleljék fajunk megváltását. A komplex tér-idő paradoxonok ölén kiteljesedő, sokszínű történetben óriási szerep jut az érzelmeknek, úgy a konfliktus, ahogy az atmoszférateremtés és a színészi játék keretei között. Matthew McConaughey óriásit alakít a főszerepben, a nagy erejű látványvilág pedig lépten-nyomon lenyűgözi a nézőt.
0 1 085

Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van húzása, különösen a finálénak.

Keresve sem találnánk jobb alkalmat egy kis csillagközi toplistázásra. A filmtörténelem százharminc évének egyik legtermékenyebb műfaja, a science fiction legpopulárisabb zsánerét építette fel a Föld légkörét elhagyó, az emberiség létének értelmét a sötét űrben kereső kalandokból.

Lássuk a 10 legemlékezetesebbet!

Forrás Movie Tank