A 4. évaddal véget ér a Sherlock sorozat?

0 370

A negyedik évaddal várhatóan befejeződik a BBC sorozata, a Sherlock. Erről a címszereplő, Benedict Cumberbatch beszélt egy interjúban.

A jövő év elején vetíti majd a BBC a Sherlock negyedik, három epizódból álló évadát, amely a főszereplő szerint vélhetően az utolsó lesz. Vagy legalábbis nagyon sokáig nem fog visszatérni a képernyőkre.

„Ez egy korszak vége lehet. Legalábbis úgy érzem, mintha az lenne, hogy őszinte legyek. A történet most egy olyan pontra ér majd, ahonnan nagyon nehéz lesz azonnal folytatni. Igaz, e show esetében soha sem mondjuk azt, hogy soha” – mondta a briliáns detektívet alakító Benedict Cumberbatch, hozzátéve: nem szeret arra gondolni, hogy sosem bújhat többé Sherlock Holmes bőrébe.

Steven Moffat, a Sherlock kreátora is Cumberbatch-hez hasonlóan nyilatkozott júliusban. „Nem tudom, meddig tudjuk folytatni. Nem lepne meg nagyon, ha ez lenne az utolsó alkalom, amikor ezen a műsoron dolgoztunk. A sorozatban két filmsztár szerepel (Cumberbatch mellett Martin Freeman), akiknek nagyon régóta nincs már szükségük erre a munkára. Már azon is csodálkozom, hogy ilyen sokáig sikerült eljutnunk.”