A Bosszúállók rendezője készíti el a BATGIRL mozifilmet

Merthogy lesz BATGIRL mozifilm, jó reggelt!

0 523

Meg kellett néznem a dátumot, hogy nem-e április elseje van-e, de még mindig nem vagyok biztos, hogy nem egy bolondok napjára készült Variety-cikkett időzített rosszul a szerzője, ugyanis a portál információja szerint nem csak, hogy készül a Batgirl-mozifilm, de Joss Whedon fogja rendezni.

Whedon írta és rendezte a Bosszúállókat és a Bosszúállók: Ultron korát, de ezzel párhuzamosan az ő vezetésével készül a a szintén a Marvel-univerzumában futó A SHIELD ügynökei sorozat, s bár korábban már egyszer azt nyilatkozta, hogy szívesen rendezne Batman-filmet is én elképzelhetetlennek tartottam, hogy belátható időn belül a DC-univerzum része legyen a rendező.

Batman-filmet forgatna a Bosszúállók rendezője

Márpedig most ez a helyzet, a Variety információi szerint ugyanis ő rendezi majd a Batgirl-mozifilmet, de emellett az írói munkából is kiveszi a részét és a produceri teendőket is ellátja, de ilyen titulusban Jon Berg és Geoff Johns is része természetesen a legújabb DC-mozinak.

A filmnek premierdátuma még nincs, de innentől már sanszos, hogy az előkészületben lévő kvázi Harley Quinn spin-off, a Gotham City Sirens is felsorakoztatja majd a karaktert és nem lennék meglepve, ha Whedon ebbe a projektbe is becsatlakozna David Ayer rendező mellé producerként.

GOTHAM CITY SIRENS címen érkezik majd az “önálló” Harley Quinn mozifilm

Arra nagyon kíváncsiak lennénk, hogy a DC valahogy elcsaklizta Whedont, vagy pedig a Marvel és a DC között valami olyan jelentőségteljes szerződés jött létre, mint a Sony és a Marvel között Pókember karakterét illetően.

Mit gondoltok? Whedon a DC-univerzumát is rendbe tudja tenni? És ki a fenét tudnátok elképzelni Batgirlként?