A CBS-nek nem kellett, mégis lesz 2. évada a Supergirlnek

0 357

Ahogy az várható volt nem újította meg a Supergirlt a CBS, ahol eddig sem mozgott igazán otthonosan a sorozat, hiszen az USA-ban a CBS-nek van a legöregebb nézőközönsége,még a Supergirl elsősorban a fiatalabb korosztályt célozta meg.

supergirl-renewed-season-2

Ezzel együtt persze meg kellett próbálni, a Supergirl ideális sorozat volt, a fiatalabb korosztály CBS-re csábításához, most már tudjuk, hogy sikertelenül. (Bár a sorozat 13 milliós nézettséggel és 3,1-es ratinggal kezdett, a végére átlagosan már 7,5 millió nézője és 1,5-1,7-es ratingja volt.)

Greg Berlanti, aki a Supergirl mellett tulajdonképpen az egész DC-s tévés univerzumot a szívén viseli és aki a Constantine kaszájánál is minden követ megmozgatott, hogy a sorozat a The CW-re kerüljön (végül ez nem sikerült neki, de a Matt Ryan által alakított karakter feltűnt a The CW A zöld íjász sorozatában) azonban meggyőzte a The CW és a CBS vezetőségét, hogy menjenek bele abba, hogy a sorozat 2. évada már a The CW-n legyen látható. Ez nem csak azt jelenti, hogy érkezik a Supergirl 2. évada, hanem valószínűleg azt is, hogy a The CW-n még több crossovert láthatunk a közeljövőben, hiszen a Flash és az Arrow szereplői eddig is szívesen vendégeskedtek egymásnál és most már a Melissa Benoist és társai is bármikor beugorhatnak a társsorozatokba. (És akkor még a DC’s Legends of Tomorrow sorozatot be olvasztottuk ebbe a vízióba.)