A CÉG sorozat a Filmcafén

0 863

Lukas Reiter kreatív csapata és „A cég” című világsikerű bestseller szerzője, John Grisham közreműködésével elkészült a sikertörténet izgalmas televíziós sorozata. Premier április 25-én 21 órakor a Filmcafén.

Mitch McDeere (Josh Lucas – Amerikai pszichó, Egy csodálatos elme, Elárulva) éppen utolsó vizsgájára készül. Nagy jövő vár rá a jogi pályán, de legmerészebb álmaiban sem hitte volna, hogy éppen őt keresi meg egy nagy cég. Különös megtiszteltetésnek tűnik a visszautasíthatatlan ajánlat. A cég luxuskörülményeket biztosít számára. Titkárnőjét az Oscar-jelölt Juliette Lewis (A rettegés foka, Született gyilkosok) alakítja, sőt Callum Keith Rennie-t, a Kaliforgia Lew Ashby-je is egy teljesen más szerepben tűnik fel.

A rászakadt kényelem közepette Mitch eleinte természetesnek veszi a cégben uralkodó viszonyokat. Azonban hamarosan különös dolgok történnek. Két közös tulajdonost holtan találnak. Ráadásul az FBI megkörnyékezi, hogy szállítson számukra információkat a cégről és szerezze meg a titkos szerződéseket. Mitch válaszút elé kerül: segítsen az FBI-nak vagy a cég érdekeit tekintse szem előtt és hunyjon szemet a titokzatos események fölött. Egyik választás sem tűnik okosnak, hiszen mindkét esetben az életével játszik.

A cég premierje április 25-én 21 órakor indul a Filmcafén. A további epizódokat keddenként ugyanebben az időpontban vetíti a csatorna.