A Coolon is látható lesz a ‘Frequency’ sorozat Kapcsolat címen

Jim Caviezel helyett ezúttal Peyton List teremet Kapcsolat - ot a múlttal
0 460

Október 20-án, csütörtökön 22.10-kor Magyarországon elsőként a Cool-on láthatják a nézők a Kapcsolat (Frequency) című sorozatot.

Jim Caviezel helyett ezúttal Peyton List teremet Kapcsolat - ot a múlttal
Jim Caviezel helyett ezúttal Peyton List teremet Kapcsolat – ot a múlttal

Az amerikai premier után mindössze két héttel, október 20-án, csütörtökön 22.10-kor debütál az RTL Magyarország kábelcsatornáján, a Cool-on a Kapcsolat című sorozat, amely a 2000-ben Dennis Quaid és Jim Caviezel főszereplésével bemutatott Frequency mozifilm átdolgozása.

Raimy Sullivan (Peyton List) nyomozónő sikeres a munkájában, boldog a párkapcsolatában, egyedül édesapja, az egykor szintén zsaruként dolgozó Frank (Riley Smith) hiányzik az életéből, aki 20 évvel korábban halt meg egy bevetés közben.

Raimy egy nap egy régi rádióra bukkan a családi házuk garázsában, amelyen egy magát Franknek nevező férfival lép kapcsolatba. A nyomozónő hamarosan rájön, hogy a rádió hullámhosszán keresztül az éppen halála előtti napját élő édesapjával beszél. Raimy a rádió segítségével meg tudja változtatni a múltat, amelynek azonban beláthatatlan következményei lesznek.

A több idősíkon futó cselekményben és elgondolkodtató fordulatokban bővelkedő Kapcsolat című sorozatot október 20-tól csütörtökönként 22.10-től láthatják a nézők a Cool-on. Az USA-ban egyébként holnapután startol el a sorozat, vagyis két héttel a premier után megkapjuk.