Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Dal: Csalással vádolják a műsor készítőit és a Spoont

0

A köztévé eurovíziós dalválasztó műsorában a közönség juttatta középdöntőbe a Spoont, akik körül most kisebb botrány kerekedett. Nézők és szakértők ugyanis egyaránt úgy látták, az énekes, Grósz Marci mikrofonja nem volt bekapcsolva a dal előadása alatt, és ez nyilvánvalóvá is vált, mikor elvétette a szöveget.

A Bors által felkért szakemberek szerint gyanúsan tiszta volt minden hang, és playback-gyanúsnak tartják az alábbi videón is látható/hallható produkciót. A videón 2.50-nél érdemes figyelni, az énekes ugyanis ott véti el a dalszöveget.

Más, különös dolog is történt. A Dal egyik asszisztense a papírokra rossz kódszámokat írt fel. Amikor az adásképen észlelni lehetett a hibát, azonnal intézkedett a stáb, így a műsorvezető, Harsányi Levente megkérte a fellépőket, hogy tegyék le a hibás feliratokat, és ezt Tatár Csilla adásban korrigálta a helyes kódszámra.

A műsor készítői sajnálják ezt az emberi mulasztás okozta hibát, s közölték a Borssal: az élő adás sajátosságaiból adódóan némi kis időbe telik a hibák korrigálása. Ez a hiba szerencsére a végeredményt és a szavazást semmilyen mértékben nem befolyásolta ? tették hozzá.

Share This