Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A DC bejelentette a közelgő filmjeit és teljesen összezavart minket

0

A korábbi terveknek teljesen ellentmond a DC/Warner stúdió újonnan ismertetett, frissített menetrendje, amit a São Paulo Comic Con rendezvényen mutattak be a rajongók előtt.

Konkrét premierdátumok nem hangzottak el, de a DC/Warner megerősítette, hogy a jövőre érkező Aquaman után biztosan számíthatunk a Wonder Woman 2., a Flashpoint, az Öngyilkos Osztag 2., a Shazam!, a Batgirl, a Green Lantern Corps, a The Batman és – némi meglepetésre – a Justice League Dark című filmekre. (Ez utóbbi ugyebár nem keverendő össze Az Igazság Ligája végén beharangozott Injustice League/Legion of Doom vonallal.)

Az igazi meglepetést azonban nem a bejelentett, hanem éppen a kifelejtett címek okozták. Igaz, hogy az eddigiek ismeretében már a fenti mennyiség is túlvállalásnak tűnhet, de ezzel együtt is feltűnő az önálló Cyborg- és önálló Deathstroke-film hiánya, ahogy a Gotham City Sirens, a Harley Quinn spin-off, a Joker & Harley Quinn, a Nightwing és a Scorsese produceri felügyelete mellett készülő – vagy nem készülő – Joker eredetfilm is hiányzik a listáról.

Innen IGN
Share This