Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A DC megint megkavarta a közelgő filmprojektjeit

0

A Warner/DC szuperhősfilmek esetében a hivatalos bejelentéseket és a pletykákat egyenértékűnek kell kezelnünk – legalábbis annyira bizonyul hitelesnek az amit a stúdió állít.

Most újra összezavarták a rajongókat, ugyanis úgy tűnik, ismét csak lesznek filmjeik, amelyek munkálatait már elkezdték mégsem készülnek el és a közeljövő bemutatói között szerepelnek olyan címek, amelyekre nem igen számítottunk – legalábbis mostanában.

Az biztosnak tűnik, hogy a Warnernél készül a Wonder Woman 2., az Aquaman, a Shazam!, az Öngyilkos Osztag 2., a Flashpoint és a The Batman is, de a friss tervek közt sem az Igazság Ligája 2, sem a korábban már beharangozott, Haryley Quinnt, Méregcsókot és Macskanőt felvonultató Gotham City Sirens nem szerepel…

Szerepel ellenben a Nightwing, amelynek talán már a főszereplőjét is megtalálták és szerepel Az Acélember 2. fejezete is, amelyre szintén nem számítottunk mostanában.

Ezek alapján az sem mellékes, hogy nem mostanában készül el.a Joss Whedon-féle Batgirl, a David S. Goyer nevével fémjelzett Green Lantern Corps (Zöld Lámpás), a Justice League Dark, de nincs itt az önálló Joker- vagy Deathstroke-film sem, és a Gotham City Sirens mellett a Birds of Prey is kérdéses…

Share This