A Deadpool 2. költségvetése sem fog elszállni

0 336

Mint korábban beszámoltunk róla a Deadpool 2 munkálatai már megkezdődtek, a folytatás írói szerint pedig hiába a remek nyitóhétvégés bevétel (a film négyszer annyit keresett, mint amennyiből forgatták), a 2. rész költségvetésével sem fognak elszállni, de erre nincs is szükség, hiszen tudják, hogyan írjanak olyan történetet, ami olcsó, mégis nagyszerű lesz.

Deadpool új fotó

A Deadpoolnak egyszerűen nincs szüksége X-men: Apokalipszis, vagy Bosszúállók-szintű költségvetésre, mert bár a Marvel univerzumában játszódik, a Deadpool lelke nem a félelmetes légi csatákban vagy az űrből érkező ellenségekben van, hanem a karakter kézzelfoghatóságában. “Deadpool és Kábel nem tesz 300 éves időugrást, csak hogy lássa mi folyik a jövőben, nem ugranak univerzumokat. Ők ketten az ütött-kopott kavicsos városi utcákat róják majd.” – erősítette meg Rhett Rheese a folytatás terveit.

Jó megbizonyosodni arról, hogy a siker ellenére a Deadpool alkotói nem szálltak el és továbbra is megpróbálnak különbözni az egymást majmoló szuperhősfilmektől.

Bár hivatalos premierdátum még nincs, a legvalószínűbb, hogy a Deadpool 2. már jövőre megérkezik a mozikba.