A drogcsempészet nem életbiztosítás- Beast of Burden előzetes

Sima ügy lesz ígérem. Pár kilónyi kokain átcsempészése a határon a világon a legegyszerűbb. Vagy mégsem?

0 14

Daniel Radcliffe számára ugyan Harry Potter szerepe hozta meg a sikert, ám korántsem ragadt bele a varázslótanonc szerepébe. A Harry Potter széria után egyértelmű célja volt elfogadtatnia magát teljes értékű, sokoldalú színészként, ami valljuk be, maradéktalanul sikerült is neki. Számtalan műfajban kipróbálta már magát, kezdve például A fekete ruhás nő gótikus horror sztoriján át (Arthur Kipps), Joe Hill Szarvak című könyvének adatptációján keresztül (Igantius Perrish), egészen a legutóbbi, igaz történetet feldolgozó bestseller feldolgozásig (Dzsungel-Yossi Ghinsberg).

Legújabb, Jesper Gaslandt rendezésében a mozikba kerülő Beast of Burden című filmjében Radcliffe egy kokain csempész bőrébe bújik. A történet főszereplője Sean Haggerty aki elvállalja, hogy kokaint csempésszen mexikói-amerikai határon mégpedig azért, hogy legyen elegendő pénze felesége műtétjére. Egyszerűnek tűnik? Koránt sem, és mindezt már a trailer is bizonyítja. Van itt minden, kemény akció jelenetek, repülős üldözés, drog kartell, és számtalan egyéb adalék amitől ez egy igazán izgalmas filmélménynek ígérkezik.

A tengerentúli premier egyébként februárban esedékes, reméljük mielőbb láthatjuk majd a magyar mozikban is ezt a remek kis filmet.

Beast of Burden (2018)

Rendező: Jesper Ganslandt
Forgatókönyvíró: Adam Hoelzel
Szereplők: Daniel Radcliffe, Pablo Schreiber, Grace Gummer, Lionel Mark Smith, Renée Willett

 

MV5BMjEyNTM3MDQ2NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDI5Nzk1NDM@._V1_SY1000_CR0,0,673,1000_AL_Beast of Burden

Close