Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Fear The Walking Dead színésze is szerepel az AVATAR folytatásaiban

Cliff Curtis, Az utolsó léghajlító és az I.e. 10 000 sztárja is fontos szerepet kapott James Cameron Avatar című filmjének készülő folytatásaiban.

A maori származású új-zélandi tévé- és filmszínész, aki a népszerű Fear the Walking Dead című sorozatban is dolgozik 2015 óta, Zoe Saldana és Sam Worthington társaságában játszik az Avatar-folytatásokban – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A Die Hard 4.0 és Danny Boyle Napfény című filmjéből is ismerős Curtis törzsi vezetőt alakít majd a Pandora bolygón játszódó sci-fi fantáziafilmekben. Worthington és Saldana pedig az eredeti filmben játszott szerepeiket folytatják.

Cameron hosszú ideje készíti elő a folytatásokat, a forgatókönyvek megírásában Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver és Shane Salerno is segítségére voltak. A rendező négy, egyenként is kerek történetet elmesélő epizódot forgat, amelyek végül egy sagává állnak össze.

Az Avatar című 2009-ben bemutatott film világszerte 2,8 milliárd dolláros jegybevételt hozott a mozikban, s ezzel a világ legnagyobb bevételű filmjévé vált.

Close