Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A fegyelmezetlenség néha erény- Megérkezett az első előzetes a GÉNIUSZ 2. évadához

Főszerepben – Antonio Banderas

0

A Géniusz első évadában Albert Einstein életét ismerhettük meg, most pedig bepillantást nyerhetünk egy igazi festőzseni, Pablo Picasso életébe. A National Geographic antológiája a FOX 21 Television Studios és az Imagine Entertainment együttműködésével készült. A produceri székben ezúttal is Brian Grazer és Ron Howard foglal helyet.

A sorozat egy részét decemberben Magyarországon forgatták. Úgy látszik, hogy a külföldi filmgyártók és színészek imádják a mi kis fővárosunkat. Nem is csoda, hiszen jobbnál jobb filmek és sorozatok készülnek hazánkban.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Gmail
  • reddit
  • LinkedIn
  • Tumblr
Budapesti forgatás: Samantha Colley (Dora Maar) és Antonio Banderas (Pablo Picasso)

A második évadban, hasonlóan mint ahogy az elsőben, láthatjuk majd a fiatal Picasso (Alex Rich) kalandjait, illetve a már idősebb művészt is, Antonio Banderas alakításában. A két évad struktúrája közti különbséget az adja, hogy míg az elsőben a történet lineárisan haladt előre, itt az időben oda-vissza ugrálva láthatjuk majd a festészet eme ikonikus alakjának történetét. A sorozat készítői sokáig fontolgatták kiről szóljon a második évad, és több női karakter is szóba jött, ám valahogy mégis Picasso felé húzott a szívük. Érthető, hiszen a 91 évet megélt festő élettörténete olyan izgalmas és szenvedélyes epizódokat tartalmaz amik szinte kiáltottak a megfilmesítésért. Picasso nagy szoknyapecér hírében állt, így az is biztos, hogy gyönyörű nőkből végül nem szenvedünk majd hiányt.

Most megnézhetitek az április 22-én induló sorozat igencsak meggyőző előzetesét. Igazán zseniálisnak ígérkezik!

Share This