Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Hannibal alkotója A BÁRÁNYOK HALLGATNAK-ot is sorozattá adaptálná

0

Bryan Fuller miután kilépett a Star Trek Discovery című sorozat vezetői szerepéből, már egyértelműen csak az American Gods (Amerikai istenek) című sorozattal foglalkozik, de a Hannibal sorozatot is jegyző rendezőnek vannak még tervei. A napokban egy interjúban például azt találta mondani, hogy szívesen készítene The Silence of The Lambs-minisorozatot, vagyis tévébe adaptálná az egyik leghíresebb Hannibal-filmet (vagyis persze az eredeti regényt), A bárányok hallgatnakot is.

Ez persze egyelőre csak a levegőbe tett kijelentés, de ha stúdiófőnök lennék, ezt most írtam volna fel magamnak a kis noteszembe, na meg Mads Mikkelsen helyében is izgatottan várnám mi lesz a következménye ennek a kijelentésnek.

A Hannibal sorozatot eredetileg úgy tervezték, hogy a cselekménye egészen A bárányok hallgatnak című történet kezdetéig tartson, de a sorozat különleges képi és dramaturgiai világa nem vonzott elég nézőt, bár kritikailag óriási siker volt – ez azonban nem győzte meg a sorozatnak otthont adó NBC-t arról, hogy egy 4. évadot is berendeljen a szériából, sőt a nézettségi eredményeket elnézve a csatorna – szigorúan anyagi érdekeket nézve – így is gáláns volt a sorozattal.

Share This