A Jégkirálynő nagyon morcos a ‘A Vadász és a Jégkirálynő’ új előzetesében

0 242

Új előzetes érkezett a Charlize Theron nevével fémjelzett A Vadász és a Jégkirálynőhöz, amelyben ugye Hófehérke nélkül is az jelenti a legnagyobb problémát a gonosznak, hogy ki a legszebb a vidéken.

Kristen Stewart ugye nem tér vissza, így valószínűleg nem is övezik majd akkora botrányok a filmek, mint az elsőt, amely forgatása idején az azóta leszbikussá lett színésznő összeszűrte a levet a Hófehérke és a Vadász családos rendezőjével, Rupert Sanders-szel.

Lesz helyette azonban Emily Blunt és Jessica Chastain is, ami minőségi cserének tekinthető, ráadásul a rendezői székben is váltás történt, hiszen az új filmet Cedric Nicolas-Troyan rendezte (ő az első film vizuális effektusaiért felelt).

Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett.

Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric és Sara is, akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben…

Amikor Freya hírét veszi nővére vesztének, összegyűjti megmaradt seregét, hogy hazahozza a varázstükröt az egyetlen varázslónőnek, aki hasznosítani tudja a tükör erejét. Ám miután kiderül, hogy Ravennát fel lehet támasztani az arany halálból, a gonosz nővérek duplán sötét erőket szabadítanak az elvarázsolt vidékre. Seregük legyőzhetetlen… hacsak a száműzött vadászok nem tudnak összefogni Ravenna és Freya ellen…