A legboszibb boszi: Varázslatos tinisorozatot indít a Nickelodeon

EVERY WITCH WAY GALLERY: Pictured: Gigi (Zoey Burger), Maddie (Paris Smith), Diego (Tyler Alvarez), Emma (Paola Andino), Jax (Rahart Adams), Andi (Daniela Nieves), Daniel (Nick Merico), Sophie (Autumn Wendel) and Katie (Denisea Wilson) star in EVERY WITCH WAY on Nickelodeon. Photo: Terry Doyle/Nickelodeon. © 2015 Viacom International, Inc. All Rights Reserved.
0 2 472

Varázsló tinik, több százéves iskolaigazgató és mágikus románcok – február 27-én startol a Nickelodeon legújabb sorozata, a természetfeletti témára épülő A legboszibb boszi. A Kid’s Choice Awards győztes, tizenévesekhez szóló szituációs komédia kalandos varázsvilágba invitálja a fiatalokat, ahol a hétköznapi sulis csatározások mellett új barátok és még újabb szerelmek is megjelennek.

Hazánk legnézettebb gyerekcsatornájára költöznek a varázsló tinédzserek – A legboszibb boszi című díjnyertes sorozat ötvözi a tinivígjátékok és a klasszikus dél-amerikai telenovellák elemeit, ugyanis a Grachi című, spanyol nyelvű sorozaton alapszik, amelyet a Nickelodeon latin-amerikai régiójának készített.

Az elbűvölő új sorozat mágikus pillanatokat nyújt a nézők számára, és bepillantást nyújt az ifjú boszorkány, Emma életébe, aki rendkívüli varázserővel bír és mindennek tetejében ő a Kiválasztott is. Miközben a suliban is helyt kell állnia, ősellenségével, a varázserővel újonnan felruházott Maddie-val és a 400 éves gonosz iskolaigazgatóval is felveszi a harcot, akik lépten-nyomon keresztbe tesznek hősünknek. A serdülő boszit a szerelem sem kíméli az iskola falai között, bár Daniel és Emma románca nem mentes a bonyodalmaktól.

Merülj el a varázslat világában A legboszibb boszival: február 27-től hétfőtől péntekig 20.25-kor a Nickelodeonon!