A Luke Cage sorozatnak is lesz 2. évada

0 506

Egyáltalán nem így tervezte a Netflix, de nem hiszem, hogy bánnák.

A Netflix sorozatok nézettségéről még mindig semmit nem tudunk és valószínű, hogy a paksi szerződések hamarabb lesznek nyilvánosak, minthogy a Netflix bármit is kiszivárogtasson a sorozatai nézettségéről, de azért az sokat elárul, hogy az egy évadra tervezett sorozatai rendre második évados berendelést kapnak (sőt a Daredevil már a 3. évadával jön és közben elkészül a Punisher-sorozat is…).

A DD és a Jessica Jones után most a Luke Cage sorozatot is újabb évadra rendelte be a Netflix és ne feledjük, hogy hamarosan érkezik a Vasököl sorozat és már forgatják a The Defenders című sorozatot is, amelyben Jessica Jones, Matt Murdoch, Luke Cage és Daniel Rand mellett a Marvel-sorozatok mellékszereplőinek tucatjai tűnnek majd fel.

A Luke Cage 2. évada egyébként valamikor 2017 végén, 2018 elején várható, függően, hogy a Netflix mennyire sűrűn akarja adagolni majd a Marvel-sorozatait, hiszen így a közeljövőben a Vasököl 1. évada, a Jessica Jones 2. évada, a Daredevil 3. évada, a The Defenders-sorozat, a Megtorló-sorozat és most már a Luke Cage 2. évada is biztosan érkezik.