Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Mowgli előzetese komorabb Dzsungel könyvét ígér

Nagyon darkos ez az őserdő, biztosan nem a DC univerzumból jött?!

0

Mindössze két évvel John Favreau adaptációja után érkezik A dzsungel könyve következő feldolgozása, méghozzá Andy Serkis rendezésében.

 

A zseniális motion capture szerepeiről (Gollam, King Kong, Caesar) elhíresült Serkis őszre ígéri a Mowgli című produkciót, amely így az első előzetes alapján csupán egyetlen fontos szempontból fog különbözni a 2016-os filmtől. A CGI-állatokat és a címszereplő fiút ezúttal igencsak sötét atmoszféra övezi.

Akad itt persze minden, ami kell a kedvcsináláshoz. Feltűnik az összes fontosabb mellékszereplő és a kissé tarzanosított, dzsungelharcosként láttatott Maugli, továbbá betekintést nyerhetünk a látványos akciójelenetekbe, valamint a történet mondanivalójába is.

Eléggé megkérdőjelezhető a Mowgli létjogosultsága, hiszen kérdéses, hogy lehet-e még érdemben bármi újat mesélni A dzsungel könyve világáról. Mert ha megint pontosan ugyanazt kell végignéznünk, akkor aztán tényleg nagyon egyedinek kell lennie annak a darkos hangulatnak, hogy ne érezzük kidobott pénznek a mozijegy árát.

Share This