Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Mr. Robottal nyitotta meg az Amazon Prime a magyarországi kapuit

0

Mint arra korábban felhívtuk a figyelmet, Magyarországon is elindult az Amazon Prime nevű szolgáltatása, amelyen a Netflixhez vagy az HBO Go-hoz hasonlóan filmeket és sorozatokat lehet nézni. (A VOD-szolgáltatásokról itt írtunk bővebben, érdemes elolvasni.)

A VOD-szolgáltatások lassan utat találnak a magyar háztartásokba

Szóval itt az Amazon és, hogy mennyivel komolyabban veszik a magyar piacot, mint a Netflix arra jó példa, hogy szinkronos sorozatpremiert is hoztak, ráadásul, hogy mást nem mondjak a Mr. Robot címet viselő Emmy-díjas sorozatot is elhozták nekünk szinkronnal, de az Into the Badlands címet viselő harcművészes sorozat is magyar szinkronnal található meg a videótárukban.

Az egyetlen negatívum, bár ez elsőre elég nagynak tűnik, hogy közel sem érhető el egyelőre a teljes Amazon-kínálat és egyelőre megtippelni sem merjük, hogy mikor lesz változás.

Egyelőre ennyi, most szépen leteszteljük a szolgáltatást, aztán majd bővebben is összefoglaljuk milyen az Amazon Prime.

Ezt akár te is kipróbálhatod, hiszen van egy 7 napos ingyenes próbaidőszak, aztán kommentben megírhatnád nekünk, hogy mik a tapasztalataid.

Az árak egyébként Netflix-közeliek, fél éven át 2,99 euró a havi előfizetési díj, majd ezt követően havi 5,99 dollárért kapod meg a szolgáltatást.

Share This