Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Netflixre készül Martin Scorsese The Irishman-je

0

Miután a Paramount a közelmúltbeli bukásai után (Körök, Monster Trucks) kihátrált Martin Scorsese The Irishman címet viselő maffiafilmje mögül, a rendezőlegenda új stúdió után nézett és a Netflix nem is sajnálja a 100 millió dolláros költségvetést Scorsese új filmjétől.

A “bűneposz” Frank Sheeranről, a maffia egy hírhedt bérgyilkosáról szól majd, aki a szervezett bűnözés egyik feje volt hosszú évtizedeken át, sőt röviddel halála előtt azt is bevallotta, hogy ő ölte meg Jimmy Hoffa fuvaros szakszervezeti vezetőt, aki több mint 40 évvel ezelőtt tűnt el. (Nemrég az is kiderült, hogy élve temették el…) Frank Sheeran egyébként Russell Bufalino és Angelo Bruno maffiafőnökök embere volt.

Az ő életéről készít filmet Scorsese, méghozzá olyan színészek szerepvállalásával, mint Robert de Niro és Al Pacino, de a hírek szerint Scorsese nagyon szeretné, ha Joe Pesci is szerepet vállalna a filmben – bár a színész tulajdonképpen már visszavonult, az elmúlt 20 évben mindössze 3 filmet forgatott. Ha igent mond, ő alakíthatja majd Russell Bufalino maffiavezért, még Harvey Keitel lehet Angelo Bruno. Továbbá Al Pacino Jimmy Hoffát alakítja majd, még Bobby Cannavale lesz Joe Gallo, vagyis Őrült Joe, New York egykori ünnepelt gengsztere. És természetesen Robert de Niro játssza el Frank “The Irishman” Hoffát.

A film Charles Brandt I Heard You Paint Houses (Úgy hallottam házakat festesz) című regényét veszi majd alapul.

 

Share This