A Sadie lehet 2016 legjobb thrillere

Analeigh Tipton a Sadie című filmben
0 515

Bár Analeigh Tipton neve egyelőre nem nyom sokat Hollywoodban, nagyon úgy tűnik, hogy A zöld darázs, az Őrült dilis szerelem, a Lucy, az Eleven testek és a Manhattan Love Story sorozat színésznőjének a Sadie című thriller meghozza a nagy áttörést.

Analeigh Tipton a Sadie című filmben
Analeigh Tipton a Sadie című filmben

A Sadie című pszichológiai thrillerből ezidáig csak fotókat láthattunk, de könnyen lehet, hogy a film kubricki magasságokba repítheti a film rendezőjét Craig Goodwillt és igazi A-listás színésznőt csinálhat a főszereplő Analeigh Tiptonból.

A Sadie egy olasz kúriában játszódik, ahová szeretője meghívására érkezik a kezdő erotikus regényíró, azonban a felhőtlen kikapcsolódásból és új könyve megjelenésének ünnepléséből szürreális rémálom válik, amikor szembesül a vendéglátó valódi szándékaival.

Az elsőfilmes Brian Clark forgatókönyve alapján készült Sadie a Fekete hattyú, a Tágra zárt szemek és a Ragyogás keresztezése lesz, a rendező Goodwill szerint pedig három dolog fog dominálni a filmjében: az erőszak, a pszichológia és az erotika.

A nagy mértékben deviáns történetet átszövik majd a titkos társaságok, az okkultizmus és a testiség; és a a rendező tervei szerint mind vizuálisan, mind pszichológiailag földhöz leszünk vágva a film megtekintése után.

Nagyra törő tervek, de Goodwill szavai és a filmből kiszivárgott első fotók után mi biztosan kiemelt figyelemmel követjük a projektet.

A film további szerepeiben egyébként Marta Gastini, Jan Bijvoet, Jakob Cedergren és Valentin Merlet látható, a producerek közt pedig Mike Macari, A kör és Simon Fawcett a Bronson és A túlélő producereinek nevébe is belefuthatunk.

Jan Bijvoet a Sadie című filmben
Jan Bijvoet a Sadie című filmben
Itt játszódik majd a Sadie
Itt játszódik majd a Sadie
Jelenet a Sadie című filmből
Jelenet a Sadie című filmből