A Shannara ? A jövő krónikája sorozattal kezdi a januárt a Viasat

0 443

Vadonatúj sorozattal kezdi a 2016-os évet a VIASAT3: a csatorna nézői a világpremier után mindössze 48 órával már magyar szinkronnal tekinthetik meg a Terry Brooks bestselleréből készült Shannara ? A jövő krónikája című sorozat első epizódját.

the-shannara-chronicles

Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat ? amit ekkor már Négyföldként ismerünk ? az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most rég feledésbe merült, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja: a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita? három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze. Küldetésük, hogy megmentsék a világot ? ám eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

A sorozatban a feltörekvő fiatal színészek ? Austin Butler (Carrie naplója), Brooke Williams, Ivana Baquero (A Faun labirintusa), Poppy Drayton ? mellett olyan ismert állandó szereplők is lesznek, mint John Rhys-Davies (Sliders, A Gyűrűk Ura), James Remar, vagy a Spartacus Crixusa: Manu Bennett.

A Shannara ? A jövő krónikája készítői: Jon Favreau (Vasember) és Jonathan Liebesman (Tini nindzsa teknőcök), íróként a Smallvillet is jegyző Miles Millar mellett a sorozat alapjául szolgáló, 20-nál is több könyvből álló Shannara-regényfolyam szerzője, Terry Brooks is közreműködött. A rendkívül látványos és monumentális, ugyanakkor friss és fiatalos sorozatot teljes egészében Új-Zélandon forgatták.

Kalandok, szerelem, elfek, démonok: Shannara ? A jövő krónikája január 7-től minden csütörtökön 21 órától a VIASAT3 műsorán!

Magyar hangok:

Amberle (Poppy Drayton) ? Csuha Borbála

Wil (Austin Butler) ? Timon Barnabás

Eretria (Ivana Baquero) ? Pekár Adrienn

Allanon (Manu Bennett) ? Széles Tamás

Tilton (Emilia Burns) ? Nemes Takách Kata

Ander (Aaron Jakubenko) ? Szatory Dávid

Eventine (John Rhys-Davies) ? Jakab Csaba

Catania (Brooke Williams) ? Dögei Éva

Magyar szöveg: Surányi Zsófi

Szinkronrendező: Juhász Anna

A szinkront az SDI Media készítette.