Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Sony még egy Pókember spin-offot készít a Venom mellett

0

A napokban kiderült, hogy a Sony feltámasztaná saját Pókember-univerzumát annak ellenére is, hogy a hálóhányó jelenleg a Marvel univerzumában tengeti életét (és tengetni is fogja még további 5 filmben) és bejelentették, hogy 2018-ra elkészítik a Venom karakterét a középpontba állító filmjüket.

Most pedig kiderült, hogy nem Venom az egyetlen, akinek filmet szánnak, ugyanis  Black Cat és Silver Sable főszereplésével is készítenének egy filmet.

Az előbbi figurát legutoljára A csodálatos Pókember 2-ben láthattuk (Felicity Jones játszotta, bár konkrétan nem mondták ki sosem, hogy ő lenne az), nem mellesleg pedig a Saim Raimi-féle trilógia utáni negyedik Pókember-film főgonoszának is őt szánták még anno. Az utóbbit pedig eddig nem láthattuk a nagyvásznon.

A filmről egyelőre nem sokat tudni, annyi biztos, hogy Jonathan Nolan felesége, a Westworldön is dolgozó Lisa Joy-Nolan már korábban megírta a forgatókönyvet, amelyet most Chris Yost (Thor: Sötét világ, Thor: Ragnarök) fog kissé (vagy nagyon) átdolgozni.

Share This