A Star Wars 8-ban kiderül, hogy kik Rey szülei

Ezt a karaktert játszó Daisy Ridley erősítette meg a Vulturenek adott interjújában.

0 513

Ezt a karaktert játszó Daisy Ridley erősítette meg a Vulturenek adott interjújában.

A legnépszerűbb feltevés szerint Rey valószínűleg Obi-Wan Kenobi leszármazottja lehet, legalábbis erre utal a jedi képessége és a remete életmódja, de számtalan elmélet született már a témában, az egyik szerint például Rey valójában Anakin Skywalker.

és azt tudta, hogy Rey valójában Anakin Skywalker?

Ha ön azt gondolta, hogy Rey Luke Skywalker vagy Han Solo lánya – nagyobbat nem is tévedhetett volna. Az egyszeri mémesőből mára popkultúrális origóvá lett 9gag-en ugyanis olyan összeesküvés konteó fut, hogy attól még a mi Snoke fővezért Darth Vaderbe és Tarkinba is belelátó szemünk is belezsibbad.

Közben félig megcáfolta azt az értesülést is, hogy esetleg Jyn Erso, a Zsivány Egyes főszereplője lesz az édesanyja. Ridley szerint az időbeli eltérések miatt Jyn maximum Rey nagyanyja vagy dédanyja lehetne.

Új előzetes érkezett a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történethez

Megérkezett a harmadik magyar szinkronos előzetes a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet című mozifilmhez, amelyből végre valahára elég sokat megtudhatunk arról, hogy hogy is volt akkor a Halálcsillag terveinek ellopására szervezett akció. A mostanság egyre felkapottabb Felicity Jones főszereplésével érkező film december 15-től látható a mozikban!