Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Suttogók is felbukkannak a The Walking Dead 7. évadában

És én már el is képzelem magam előtt, hogy a vezetőjük a Fear The Walking Dead Nick-je lesz!

1

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak Negan jelenti az egyetlen komolyabb veszélyt a The Walking Dead 7. évadában a főhősökre nézve, ugyanis a sorozat hivatalos Insta-oldalára felkerült egy kép, amely alapján valószínűsíthető, hogy a képregényekben Suttogóknak nevezett csoportosulás is feltűnik az új évadban.

You’ve been warned – #TWD premieres October 23.

A photo posted by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

Azt nem tudjuk, hogy az új évad mennyi időszakot fed majd le, de azt már biztosan tudjuk, hogy újabb közösségek bukkannak fel benne (Alexandria mellett Hilltop, a Menedék és a Királyság is fontos szerepet kap), akik a képregényben idővel a Suttogók ellen kell, hogy harcoljanak. Persze az is lehet, hogy a fenti fotó már a 7B vagy a 8. évadnak szól.

A Suttogók pedig természetesen egy igen rohadék csoport (szekta), akik többek közt arról híresek, hogy megnyúzzák a zombikat és magukra húzzák a bőrüket, így képesek elrejtőzni a halottak közt és irányítani is őket. – És én már el is képzelem magam előtt, hogy a vezetőjük a Fear The Walking Dead Nick-je lesz! 🙂

És, hogy miért utal a fenti fotó a felbukkanásukra? Mert a képregényekben is hasonló szokásaik vannak:

A The Walking Dead 7. évada már a nyakunkon van, ide kattintva elolvashatsz minden eddig kiszivárgott infót, teóriát és mindenféle érdekességet a sorozatról.

Share This