Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Telekom nagyot bukhat a The Walking Dead és a NatGeo kukázása miatt

0

Mint megírtuk a Magyar Telekom kínálatából 2017 januárjától kikerül többek közt a National Geographic és a FOX Magyarország is, a helyükre pedig a TV2-csoport csatornái érkeznek majd. 

És hát ahogy arra számítani lehetett, az emberek zsebében nem nyílik ki a bicska a helikopteres-cili-tóni-timike-hörcsög-mészároslőrinc tengelyt illetően semmitől, de ha elveszik tőlük a kedvenc dokumentumfilmjeiket vagy éppen a The Walking Deadet, akkor nem ismernek se Istent, sem embert, se Orbánt.

A Magyar Telekom Facebook-oldalának kezelője egyébként tisztességesen állja a sarat és próbálja elmagyarázni, hogy itt bizony arról van szó, hogy nem tudtak üzletileg megállapodni a csatornákat itthon szóró FIC-cel (Fox International Channels / FOX Networks Group még ha külön cég is papíron) és még ha van is ennek valóságalapja, azért a jelenlegi piaci helyzetet ismerve nem meglepő, hogy az emberek mutyit kiáltanak és igencsak fel vannak háborodva.

A legjobban futó kommentek egyébként mind-mind a szerződésük felbontását helyezik kilátásba, ha a Magyar Telekom nem tartja meg a NatGeót, a Foxot és társaikat 2017-ben is. Mutatunk párat:

Na még egyszer: Ha 2017-től nincs NatGeo, akkor még a mobil előfizetésemet is lemondom és átmegyek az egyik konkurenciához. Telekom az egyik legnagyobb szolgáltató Magyarországon, a FOX csatornák meg a legnézettebbek, olyan nincs hogy nem tudott a Telekom megállapodni a FOX csoporttal, csak olyan hogy nem akart. Érdekes a UPC-nek valahogy sikerül az Andy Vajna féle **** tv-ket és a NatGeo-t is egyszerre a csatornakínálatukban tartani.

Minden más szolgáltató meg tudott egyezni, erről ennyit. A Telekom már nem az a cég, aki az ügyfeleiért van.
Ja még annyit: éves szinten 100K felett hagyok a kasszánál, talán ebbe bele kéne férni néhány dolognak, köztük a NatGeonak is (+ még sok más). Mivel már nem az első eset, hogy számomra kedvezőtlenül módosítjátok a kínálatot, így hamarosan könnyes búcsút fogunk venni.

Kár, emiatt kénytelenek leszünk megszüntetni a Magenta1 csomagunkat. A Fox és az összes NatGeo alap nálunk. Ha külön csomagban lett volna, akkor is vállaltuk volna a többlet költséget.

Koszonom szepen Telekom! Havi 45 ezret hagyok ott kb nalatok DE hogyha elveszitek a NatGeot azonnal felmondok mindent! Ezt ti se gondoljatok komolyan? Udv : egy platina ugyfel

És itt a morális ügyfél:

Szégyen és gyalázat, hogy a demokratának mondott Németország és a világ egyik vezető hírközlő cége, mint a Telekom magyarországi leányvállalata összejátszik a magyar poltikai rezsimmel és politikai megrendelésre olyan (Vajna féle) állami celebcsatornákat kényszerít rá a lakosságra, ami a hatalom érdekeit szolgálja! Vele együtt megszüntet olyan népszerű természetfilmes adókat, amelyet a nézők legtöbbje egységesen szeret! Ma már tudjuk, hogy az Origó átjátszása a hatalom irányába mindennek csak a kezdete volt, ezek után nem kételkedhetünk a Telekom és a diktatúra összefonódásában! MINDENKI NYOMJON EGY DŰHÍTŐ JELET AKI NEM ÉRT EGYET EZZEL A SZEMÉTSÉGGEL!

Share This