Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A ‘Tesók’ és a ‘Holdfényváros’ is jön a Comedy Centralra

0

Szinte még a britek sem ocsúdtak fel belőle, annyira friss az élmény, de már a magyar humorcsatorna is bemutatja a nemzetközi Comedy Central két vadiúj, saját gyártású sorozatát. Így alig néhány héttel a világpremier után már a hazai sorozatfüggők is nevethetnek a Tesók és a Holdfényváros poénjain. Előbbi három árván maradt testvér történetét mutatja be, ám hiába hangzik komoran a sorozat alaptörténete, a Tesókat csurig töltötték angol humorral. A Holdfényváros animációs sorozat pedig még Archert is letaszíthatja arról a bizonyos magas lóról, mert ez a Miami Vice-ot cinkeli atomjaira.

Országos premierekkel erősít októberben a Viacom csoport magyar humorcsatornája, a Comedy Central. A Nagy-Britanniában június 2-án debütált Tesók három testvér történetét meséli el. A mindig szarkasztikus Dan és 23 éves öccse, a naiv Toby nehéz helyzetbe kerül: nekik kell felnevelniük 14 éves testvérüket. A kihívást bonyolítja, hogy édesanyjuk hat hónappal korábbi halála óta a kis Jamie ? aki bátyjai összetűzéseikor rendszerint két tűz közé kerül – egy árva szót sem ejtett ki a száján. Mindezek tetejébe ott a nénikéjük, Debbie, aki úgy véli, sokkal jobban tudja, hogyan kell vigyázni a kamaszra.

Az angol Comedy Centralon szeptember 16-án mutatták be az animációs Holdfényvárost, amely a meztelen lábra húzott makkoscipőiről, fehér zakóiról és fülledt hangulatáról elhíresült Miami Vice-ot parodizálja ki.

Az eredeti verzióban a karakterek olyan színészek hangján szólalnak meg, mint Rob Lowe (Az elnök emberei) és Elizabeth Banks (Éhezők viadala), a zenéjét az amerikai, synth-popban nyomuló Night Club jegyzi. Az eredeti Miami Vice visszanézése is komoly humorfaktort kínál, ám a Holdfényváros még erre is rátesz két lapáttal.

Tesók premier október 4-én 20:30-tól, új részek minden vasárnap.

Holdfényváros premier október 1-jén 21:00-tól, új részek minden csütörtökön.

Share This