A The Walking Dead 7. évadának folytatásában

Hajnalban megvolt a premier, aki már látta, azt biztosan érdekli, hogy mi következik a folytatásban.

0 529

Hajnalban megvolt a premier, aki már látta, azt biztosan érdekli, hogy mi következik a folytatásban. Nos, alább a The Walking Dead 7. évad 2. részének előzetese, amelyben bizony Negan ismét felbukkan, hogy beváltsa ígéretét. És ahogy nézem, a Királyságba is bekukkanthatunk.

Előzetes:

Spoilermentes kritikánk az évadnyitóról:

The Walking Dead 7. évad 1. rész kritika – spoilermentes

Fél éves hiátus után végre megérkezett a The Walking Dead 7. évada, amely a készítők agyonszajkózott ígérete szerint egy egészen új világképet tár majd elénk. Ennek az új világnak az első hírnöke Negan, akit az előző évad utolsó jelenetsorában ismerhettünk meg és akinek belépője nagyjából tévétörténelmet írt.

Spoileres kibeszélő:

Hivatalos: Őt ölte meg Negan a The Walking Dead 7. évadának 1. részében

Vagy ha úgy tetszik még a 6. évad utolsó részében, de fél évet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk a választ. És ezzel több minden bizonyossá vált. (SPOILER, szóval aki nem látta hajnalban a The Walking Dead 7. évadának 1. részét, az jobb, ha nem olvas tovább, csúnyán elrontjuk a napját.)

Minden, amit a Királyságról tudni érdemes:

The Walking Dead 7. évad – A Királyság lesz Óz, a csodák csodája

Greg Nicotero, a The Walking Dead sorozat maszkmesterből lett showrunnere az EW magazinnak mesélt arról, hogy mi várható a The Walking Dead 7. évadában. A beszélgetés elsősorban az egyik új közösség, Kingdom, vagyis a Királyság feltűnéséről szólt, amelyet egy bizonyos Ezekiel és az ő tigrise, Shiva “vezet”.