Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A THE WALKING DEAD Maggie-je lehet az új Joker

0

Oké, lehet, hogy kissé hatásvadász a cím, de jelen állás szerint nagyon könnyen lehet, hogy ebbe az irányba megy a DC univerzuma.

A napokban a DC felelősei egyre inkább hangoztatták, hogy új színt szeretnének vinni a filmes univerzumukba, ráadásul ebben Gotham City ikonikus karaktereivel sok-sok filmet terveznek. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Batman Superman ellen belógatta a Flashpoint-univerzumot (amelyről spoileresen lentebb is említést teszünk), akkor még inkább erősödhetett a gyanúnk, hogy valami nagy dobásra készül a DC a Warner égisze alatt. A Comic Conon aztán be is jelentették: a 2020-as The Flash film után elkészítik az itthon Villám-paradoxon címen is ismert, 2011-es képregényen alapuló Flashpoint-filmet.

És erre az egészre a The Walking Dead paneljén tettek rá egy lapáttal. A zombis sorozatban Negant alakító Jeffrey Dean Morgan és a Maggiet alakító Lauren Cohan játszották ugye a visszaemlékezésekben Batman szüleit, Thomas és Martha Wayne-t a Batman Superman ellenben, de könnyen megeshet, hogy nem csak néhány visszaemlékezés erejéig…

Jeffrey Dean Morgan ugyanis nagyon érdekeseket posztol mostanság a Twitter- és Insta-oldalán. Itt van például az alábbi bejegyzés…

Ez alapján szinte biztosra vehető, hogy Jeffrey Dean Morgan is feltűnik majd a Flashpoint-filmben. Ha így lesz, akkor ő alakítja majd Batmant, ugyanis a Flashpoint-univerzumban (amikor Villám megváltoztatja az idővonalakat), azon a bizonyos estén nem Bruce Wayne szüleit, hanem Bruce Wayne-t lőtték le, aminek hatására, apjából Thomasból lesz Batman. És ez még nem minden. Ugyanis ugyanezen az estén, gyermeke elvesztésének fájdalmában Martha Wayne arcán furcsa mosoly jelenik meg elmosódott sminkje mögött: Igen, ő válik Jokerré, Batman legádázabb ellenfelévé. És ha a DC-nél következetesek, akkor bizony Joker szerepét a Batman Superman ellenben is Martha Wayne-t alakító Lauren Cohan kapja!

A Flashpointról 2 éve már készült egy animációs film is, ebbe itt nézhettek bele.

 

Share This