Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A Trolloktól égnek áll a hajad

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott.

0

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja.

A SpongyaBob-film és a Kung Fu Panda 3 író-rendező csapata újra nagyon népszerű, különleges figurákból hozza ki a lehető legviccesebbet és legjátékosabbat, a szereplők hangját – eredetileg – ráadásul olyan világsztárok adják, mint Justin Timberlake, Anna Kendrick, Zooey Deschanel, James Corden, Russel Brand, Kunal Nayar vagy Gwen Stefani.

A film egyik betétdala Justin Timberlake világslágere a Can’t Stop the Feeling, melyet a magyar változatban Bereczki Zoltán énekel, sőt beszédhangját is ő adja a film főszereplőjének Ágasnak.

Nem mellesleg Magyarország kedvenc paródiabrigádja, a Pamkutya is részt vett a magyar szinkronban.

Share This