Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A TV2 új hírigazgatója és a luxusprostik

1

Jóformán minden nap lelép valaki a TV2 új hírigazgatójának a stábjából, innen hallhatott mostanában Kökény-Szalai Vivienről. Ha kíváncsi a korábbi munkásságára, mázlija van, most ingyen hozzáférhet egy telefonos alkalmazással.

Nagy szerencséje van annak, aki kíváncsi rá, hogy a TV2 új hírigazgatója milyen életművet tudhat maga mögött. Azt ugye már tudjuk, hogy korábban hírszerkesztőként nem dolgozott a Rogán Cecíliával és Orbán Viktor egyik sajtósával, Kaminsky Fannival jó viszonyt ápoló bulvárújságíró. Azt is sokan tudják, hogy könyvet írt Stohl Andrásról, valamint a 2014-es választási kampányban Zuschlag János bukott szocialistáról, aki éppen volt pártjáról teregetett ki a kötetben, és őt egyébként egyből elő is vette, amint beült új, TV2-s pozíciójába.

Kökény-Szalainak azonban volt két, luxusprostituáltakról szóló riportkönyve is, amelyekhez most ingyen juthatnak hozzá azok, akik Microsoft rendszerű telefonjukra az Alexandra Kiadó e-könyv-olvasóját, az Alexandra Olvasót letöltik.

A Hamis gyönyör és a Drága kéj című 2010-es és 2011-es könyvekért még használtan is ezreket kérnek el az eladók, így tiszta nyereség, ha az alkalmazásba foglalt 25 ingyenes könyvvel együtt ezekre is szert tesz az ember.

Share This