A TV2 új hírigazgatója és a luxusprostik


Jóformán minden nap lelép valaki a TV2 új hírigazgatójának a stábjából, innen hallhatott mostanában Kökény-Szalai Vivienről. Ha kíváncsi a korábbi munkásságára, mázlija van, most ingyen hozzáférhet egy telefonos alkalmazással.

Nagy szerencséje van annak, aki kíváncsi rá, hogy a TV2 új hírigazgatója milyen életművet tudhat maga mögött. Azt ugye már tudjuk, hogy korábban hírszerkesztőként nem dolgozott a Rogán Cecíliával és Orbán Viktor egyik sajtósával, Kaminsky Fannival jó viszonyt ápoló bulvárújságíró. Azt is sokan tudják, hogy könyvet írt Stohl Andrásról, valamint a 2014-es választási kampányban Zuschlag János bukott szocialistáról, aki éppen volt pártjáról teregetett ki a kötetben, és őt egyébként egyből elő is vette, amint beült új, TV2-s pozíciójába.

Kökény-Szalainak azonban volt két, luxusprostituáltakról szóló riportkönyve is, amelyekhez most ingyen juthatnak hozzá azok, akik Microsoft rendszerű telefonjukra az Alexandra Kiadó e-könyv-olvasóját, az Alexandra Olvasót letöltik.

A Hamis gyönyör és a Drága kéj című 2010-es és 2011-es könyvekért még használtan is ezreket kérnek el az eladók, így tiszta nyereség, ha az alkalmazásba foglalt 25 ingyenes könyvvel együtt ezekre is szert tesz az ember.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Mutasd a kommenteket (1)
Close