A Váratlan szépség lesz az új Hét élet?

0 553

Úgy néz meg is van az idei Karácsony legmeghatóbb filmje, amelyben Will Smith – a Hét élet után – ismét halálvággyal küzd. De vajon ezúttal sikerült belekapaszkodnia az életbe?

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától… már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.

Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel – ha megéri.

A fantasztikus szereplőkkel (Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet, Helen Mirren, Michael Peña, Jacob Latimore, Naoime Harris) készült film őszinte, szívbemarkoló, és bőven ad gondolkodni valót nézőinek, miközben arról beszél, hogy a legnagyobb bánat is hozhat jót, mert élet és halál, szerelem és magány mind együtt alkotják a teljes életet.

A filmet nem mellesleg David Frankel (A hang ereje) rendezte Allan Loeb forgatókönyve alapján és az sem mellékes, hogy nagyon nem értjük hogyan lett Váratlan szépség a magyar cím…