Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

A végzet ereklyéi – Csontvárosból is tévésorozat lesz

0

A végzet ereklyéi – Csontváros (The Mortal Instruments – City of Bones), vagyis a Cassandra Clare fiataloknak szánt regénysorozata elég csúfosat bukott a mozikban, így a tervezett folytatásokból valószínűleg nem lesz semmi. Ami a moziban nem megy, mehet azonban a tévében, hiszen a The CW célközönsége például biztosan vevő lenne egy hasonló sorozatra.

Az persze még nem világos, hogy hol köt ki, de úgy tűnik sorozattá adaptálnák, méghozzá Ed Decter vezérletével, aki korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Célkeresztben, a Helix, vagy a felejthető Felejthetetlen és az Ügyféllista.

Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

 

Share This