A Viasat6-ra érkezik a ‘Kolónia’ sorozat

0 2 698

A Mr. Robot magyar premierje még mindig várat magára, helyette azonban egy másik USA Network sorozat, a Colony (Kolónia) végre megérkezik a magyar nézőkhöz is.

A misztikus, űrlényes széria a nem túl távoli jövőben, Los Angeles városában játszódik, amelyet katonai megszállást alatt tartanak. Az emberek elnyomásban élnek, de néhányan megpróbálnak hasznot húzni abból, hogy földönkívüliek diktálják az új világrendet, mások viszont lázadásra készülnek. A Kolónia két főszereplője, a volt FBI ügynök Will és felesége, Katie együtt próbálnak megküzdeni a szabadságukért, és harcolni a tőlük elszakított fiuk visszaszerzéséért.

A sorozat főszereplőit Josh Holloway (Lost, Intelligence – A jövő ügynöke) és Sarah Wayne Callies (A szökés, The Walking Dead) alakítják, mellettük pedig láthatjuk majd Amanda Righettit (A mentalista), Peter Jacobsont (Doktor House, Ray Donovan) és Tory Kittlest (Kemény motorosok, True Detective) is. A Kolónia magyar premierje október 19-én, este tíz órakor lesz a VIASAT6 műsorán, méghozzá dupla résszel.