A Warner fél, hogy nagyot bukik a Batman Superman ellennel

0 200

Az első Batman Superman ellen előzetest után eléggé belelkesült a hollywoodi szaksajtó,  a második előzetes azonban még a legelvakultabb rajongók kedvét is elvette a fimtől.

batman-v-superman-dawn-of-justice-bat-signal

Éppen ezért a múlt héten kiadott Batman Superman ellen előzetest nagyon összerakták a film alkotói, ugyanis a Hitfix információi szerint a Warner komoly szankciókat helyezett kilátásba, olyanokat amely szerint a film nem megfelelő fogadtatása esetén kukázzák az egész Zack Snyder víziót…

Ha a film bevétele nem haladj meg az 1 milliárd dollárt és nem részesül pozitív kritikai fogadtatásban a rajongók részéről, akkor Snydert lecserélik, ugyanis a pletykák szerint  stúdió kezdi belátni, hogy Snyder nem egy Kevin Feige szintű univerzumalkotó. (Feige tette le ugye a mostani Bosszúállók-univerzum alapjait.)

A hírek szerint a Warner elsősorban Ben Affleckben látja a jövőt, ugyanis színészként és a kamera mögött is nagyon elégedettek vele, a tesztvetítések pozitív visszhangja is javarészt arról szólt, hogy Ben Affleck – és az előzetesekben nagyon ripacskodó Jesse Eisenberg – nagyon jó a filmben, de mellettük nem csak Doomsday, hanem Henry Cavill, vagyis Superman is nagyon kilóg a sorból.

Emiatt a jövőben elsősorban a Batman-filmre koncentrálnának, a tervezett Igazság Ligája-filmet pedig annyi ideig jegelnék, ameddig nem találnak egy Kevin Feige-hez hasonló producert. A Warner tervei a Wonder Woman és Aquaman-filmre egyelőre nincsenek hatással, bár az új producerrel biztosan finomhangoltatnák a két filmet.