A Wonder Womanben egy másik Csodanőt kapunk

1 253

A Batman Superman ellenben bemutatkozó, az 50 kiló Gal Gadot által alakított Wonder Womantől tulajdonképpen mindenkinek elállt a szava.

wonder-woman-movie-cast-gal-gadot

Gadot minden megjelenésekor ellopta a showt Batman és Superman orra elől, ráadásul Ben Affleckkel való közös jeleneteik színészi szempontból is megkérdőjelezhetetlenek voltak. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ugyanezt a karaktert látjuk majd viszont az önálló Csodanő-filmben.

Gal Gadot a napokban az IGN-nek adott egy interjút, amiben elárulta, hogy saját filmjében egy kissé mást karaktert láthatunk majd, mint a Batman Superman ellen-ben.

“Normális esetben megkapod a forgatókönyvet, és elkezdesz dolgozni a karakteren, megnézed a kezdetet, és hogy hova fejlődik a végére. A Batman Superman ellenben a végeredménynél kellett elkezdenem. Az önálló Wonder Woman film lesz az igazi első alkalom, amikor elmeséljük nektek Wonder Woman “felnövését”. Vissza fogok utazni az időben. Wonder Woman teljesen más lesz, mint amit a Batman Supermen ellen-ben láttatok. Sokkal tisztább, naivabb, egy ifjú idealista, aki nem érti az emberi lét komplexitását. A Batman Superman ellen-ben már igazán szuper, sokat megtapasztalt karakter. Lenyűgöző fejlődésen megy keresztül.”

A Csodanő film három idősíkon fog zajlani – saját hazájában Themyscira-ban, az I. világháborús Londonban, valamint a jelenben, minden bizonnyal az USA-ban.