Abaházi Csaba és Vágó Piros a Sláger FM-en folytatja

0 841

Vágó Piros és Abaházi Csaba a mai nappal kezdett a 103.9 Sláger FM-nél, ahol a 6-10-ig hallható Sláger Reggel című reggeli műsor műsorvezetői lettek.

November 21-től új reggeli műsorral jelentkezik a 103.9 Sláger FM „Sláger Reggel” címmel, melyben a két műsorvezető Vágó Piros és Abaházi Csaba lesz.

A 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádióadón minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesznek hallhatók az analóg adásával a hétvégén elhallgatott és már csak digitálisan elérhető Class FM korábbi műsorvezetői.

„A reggeli műsor egy rádióban mindig a szakma csúcsa. Soha életemben nem volt még lehetőségem ebben a műfajban kipróbálni magam” – nyilatkozta Abaházi Csaba.

„Nekem nagyon fontos, hogy nem egyedül ülök majd a stúdióban, mint korábban. Csapat és csapatmunka, én ebben hiszek” – mondta Vágó Piros.

„Terveink között szerepelt a napindító műsor átstrukturálása. A választás azért esett Pirosra és Csabára, mert a felméréseink azt mutatták, hogy mindketten a legnépszerűbb rádiós műsorvezetők közé tartoznak” – mondta Csikesz Erika, a Sláger FM vezérigazgatója, aki megköszönte a korábbi reggeli műsorvezetők, Hepi Endre és Hudák Anita munkáját – írja a Kreatív Online.