Add a véred és nyerj ‘The Walking Dead’ ajándékokat

0 385

Februárban több helyszínen Blood Store véradó pontok várják a The Walking Dead sorozat kedvelőit!

TWD_véradás

Február 15-én hazánkban is folytatódik a világ egyik legnépszerűbb sorozata a The Walking Dead. A hatodik évad új epizódjai előtt a rajongók kvízeken mérhetik össze tudásukat és vérüket is adhatják a sorozatért: a műsorhoz kapcsolódóan ugyanis véradó pontok nyílnak a fővárosban és vidéken!

Az egyes bevásárlóközpontokban berendezett „vérbutikok” vagyis Blood Store-ok a The Walking Dead sorozat hangulatát idézik. A véradás helyszínén az érdeklődők egy Menetlevelet kapnak, amibe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat: részt vehetnek rajongói kvízen, fotózkodhatnak, vagy vért adhatnak – a legtöbb pont természetesen ez utóbbiért jár. A lepecsételt Menetleveleket a rajongók végül The Walking Dead-es ajándékokra válthatják.

Az eseményt szervező FOX és Telekom számára fontos volt, hogy olyan módon népszerűsítsék a sorozatot, hogy mindeközben egy jó ügy mellé is állnak. Évente ugyanis több százezer beteg szorul vérre hazánkban, és egyetlen véradó akár három betegen is segíthet! A társadalmi felelősségvállalást előtérbe helyező Telekom az eseménysorozathoz kapcsolódóan a saját székházában is szervez véradást, amelyen a vállalat munkatásai vesznek majd részt.

A The Walking Dead Blood Store nyilvános helyszínei:

Február 4-5.  – Árkád Budapest

Véradás febr. 5-én, 12-19 óráig

Február 11-12. – KÖKI Terminál

Véradás febr. 12-én, 12-19 óráig

Február 18-19. – Árkád Szeged

Véradás febr. 19-én, 13-18 óráig

Az eseményről részletes információt a FOX csatorna Facebook oldalán talál.